Seven islands, Crab Shack (Mida Creek)

Foto: aurorka

1 112
Reklamy

Seven islands

Naše poslední zastavení v Keni – nejkrásnější výlet pokud jde o nádhernou pláž s bílým pískem, mořem a úchvatnou scenérií, kterou tvoří 7 malých ostrůvků – odtud také název Seven islands. Po příjezdu na pláž jsme si užili menší relax a osvěžení v podobě kokosů. Následovala procházka po Seven islands, kde se nám na jednom z ostrovů naskytla hezká vyhlídka. Díky odlivu byly ostrůvky snadno dostupné i bez použití lodičky. Onesmus nám zařídil oběd na přání přímo na pláži, pod stanem, podávaly se čerstvé mořské plody, rýže, omáčka a ovoce.

Po obědě jsme absolvovali menší výlet po Watamu a večer jsme zakončili výhledem na západ slunce v zátoce Mida, uprostřed mangrovníků, v malé útulné restauraci Crab Shack. Po celý den se nám dostávalo maximálního soukromí s minimem turistů.

Reklamy

Náš průvodce

Onesmus Kai nám byl doporučen jednou českou turistkou, která společně s manželem strávila dle jejích slov nezapomenutelný pobyt v Keni a s průvodcovskými službami Onesmuse byli oba manželé spokojeni. V dnešní době sociálních sítí byl první kontakt s Onesmusem naprosto jednoduchý. Spolehlivost prokázal hned první den, kdy jsme byli domluveni na srazu před hotelem a on skutečně dorazil na čas.

Od začátku jsme s manželem měli plán strávit dovolenou v Keni spíše na méně frekventovaných místech, a užít si tak více samoty. Už jen to, že jsme vybrali termín téměř na konci sezóny, dost pomohlo. Onesmus si vyslechl naše požadavky (co chceme navštívit, jak, kdy, na jak dlouho, co nás zajímá a jaký na to máme rozpočet) a hned první den jsme měli domluvený program na celou dobu pobytu.

Pro Onesmuse není problém zařídit doslova cokoliv. Je velmi ochotný, všímavý a má něco jako cit pro „evropský servis“. Pomůže Vám s výměnou peněz, zajištění dostatečného pitného režimu po celou dobu tripu je samozřejmostí, dbá o to, aby vám nic nechybělo.

Kontakt na průvodce

Onesmus Kai
WhatsApp: +254 710 165 172
Facebook: https://www.facebook.com/onesmus.kai.5

 

Mohlo by se vám také líbit