Reklamy

Chcete se stát přispěvatelem nebo přímo naším redaktorem?

Napište a pošlete nám svůj příspěvek s fotkami nebo nám napište, jak byste s námi chtěli spolupracovat. Stát se u nás třeba jen občasným redaktorem může každý z vás!

Všechny zaslané příspěvky nejprve zkontrolujeme a chvalíme. Články obsahující vulgarismy, pornografii, podporu a propagaci aktivit směřujících k potlačení práv nebo svobod člověka zveřejňovat nebudeme. Snažte se proto psát své příspěvky tak, aby z nich ostatní návštevních stránek měli užitek nejen při čtení, ale i na svých cestách. Osobní zkušenosti jsou totiž to nejdůležitější. Každý dobrý tip, který pomůže ostaním cestovatelům při toulkách a výletech u nás doma nebo v zahraničí, je vítán!

Reklamy

Budete-li vybírat fotografie k vašemu příspěvku, musíte uvést i autora fotografií, pokud jím nejste sami. Ke každému článku zašlete maximálně 10 fotografií, ideální velikost 1200×700 px, při rozlišení 72 DPI. Nevíte-li, jak fotografie zmenšit, pošlete nám veřejný třeba link na velké soubory (např. přes www.uschovna.cz, www.wetransfrem.com apod.).

Registrace na našich stránkách je zdarma, stejně tak zveřejnění vašich článků.

Nezapomeňte svůj příspěvek po zveřejnění sdílet na sociálních sítích! Jen tak se dostane k dalším cestovatelům!

Děkujeme a těšíme se na vaše cestovatelské zážitky! 😉